Yritys

 Metsäpalvelu M. Järvelä on perustettu joulukuussa 2017 tarjoten nuorta työintoa metsänhoidon tarpeisiin perinteisenä metsurintyönä. Toimin Etelä-, Keski- Pohjanmaan sekä Keski- Suomen alueella.

Olen Kaustiselta lähtöisin maanviljelijä perheestä jota kautta myös metsät ja metsätyöt ovat tulleet tutuiksi jo alta 10 vuotiaana. Kokonaisuudessaan käytännön työkokemusta metsurintöistä on kertynyt 15vuoden ajalta. On kertynyt opiskelujakin ammattikoulupohjalta metsätalouden saloihin.

 

Yrityksen arvoina Luotettavuus, Ammattitaito sekä Jatkuva kehitys.

Luotettavuus yksinkertaisesti pidetään mitä sovitaan. Ammattitaito toteutetaan tehtävät laadukkaasti sekä metsänomistaan kannalta tuottavavimmalla tavalla metsän tuottavuuden tehostamiseksi PEFC sertifikaatin mukaisesti. 

Jatkuva kehitys Ammattitaidon jatkuvaa ylläpitoa mm. sertifikaatin, metsänhoitosuositusten kuin metsälain ajantasalla pitämiseksi. sekä päivittämällä kalustoa säännöllisesti ympäristöarvojen sekä työtehokkuuden ylläpitäiseksi.

 

Metsään.fi

Yritys löytyy myös Suomen Metsäkeskuksen metsään.fi palvelusta. sieltä voi jättää suoraan toimeksiannon, tarjouspyynnön yritykselleni. Muistattehan antaa valtuutuksen lohkotietoihin karttojen sekä toimenpidetietojen saamiseksi yritys hoitaa teille loput.   Voitte myös lähettää kartat ja tarvittavat palstatiedot sähköpostitse kuin perinteisellä kirjepostilla.

 

metsään.fi palveluun oheisesta linkistä

http://asiointi.metsaan.fi/etusivu/-/metsanomistaja-tunnistaudu-suomifi/tunnistaudu?suostumusToimijaId=61327

Metsäpalvelu M. Järvelä

Vanhatie 154  62900 Alajärvi

045-78718894

Y: 2875715-2

metsapalvelumjarvela@elisanet.fi